پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

این غذا جزء غذاهای سنتی قزوین هست و معمولاً برای مراسم ها(مخصوصاً نذری های ماه محرم) استفاده میشه و فوق العاده خوشمزه است.

برای دیدن آموزش این غذای خوشمزه روی ادامه مطلب کلیک کنید

نوش جانلبخند


مواد لازم:

1.گوشت ریز شده       1 پیمانه

2.زرشک                   2 قاشق سوپ خوری

3.شکر                     یک قاشق سوپ خوری

4. پیاز سرخ شده       یک قاشق سوپ خوری

5.رب گوجه فرنگی      یک قاشق سوپ خوری

6.خلال پرتقال            یک قاشق سوپ خوری

7.بادام                    یک قاشق سوپ خوری

8.پسته                  یک قاشق سوپ خوری

٩.کره                    به مقدار لازم

١٠.نمک                 به مقدار لازم   

۱۱. هل و دارچین و زردچوبه    به مقدار لازم   

۱۲. زعفران              به مقدار لازم 

طرز تهیه:

1. گوشت را با مقداری آب می پزیم بعد از تمام شدن آب آن را با روغن تفت می دهیم.

2. زرشک و شکر و کره را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کره کمی آب شود و خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

3. خلال پرتقال را 2 تا 3 بار در هر بار به مدت 2 الی 3 دقیقه میجوشانیم و به مدت 1 ساعت داخل آب سرد میگذاریم تا تلخی آن گرفته شود.

4. به گوشت تفت داده شده پیازسرخ شده و رب گوجه فرنگی و نمک  و هل و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم و تفت می دهیم.یک پیمانه آب اضافه میکنیم و به مدت 1 تا ۱.۵ ساعت می گذاریم تا بپزد.

 ۵.زعفران (زعفران را از قبل با مقداری گلاب خیس می کنیم) و خلال پرتقال و زرشک و خلال بادام و پسته که از قبل آماده کرده بودیم با هم مخلوط می کنیم و آن را به مقداری از برنج اضافه میکنیم.

۶. ابتدا برنج ساده را در دیس می ریزیم و بعد خورشت را روی آن می ریزیم و سپس مخلوط برنج زعفرانی را به آن اضافه می کنیم.

نوشته شده در شنبه ٥ دی ۱۳۸۸ساعت ٥:٤٢ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody