پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

پای پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

برای دیدن آموزش این غذای خوشمزه روی ادامه مطلب کلیک کنید

نوش جانلبخند


مواد لازم:

١. سیب زمینی       ۴عدد

٢.گوشت چرخ کرده   ٣٠٠ گرم 

٣.پنیر پیتزا             به مقدار لازم

۴.تخم مرغ            ٣عدد

۵.لپه                   ١٠٠ گرم

۶.سویا                نصف پیمانه

٧.نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن  به مقدار لازم

٨. رب گوجه فرنگی    ٢قاشق

٩.پیاز                    ٢عدد

١٠.فلفل دلمه ای خرد شده     ١عدد کوچک

طرز تهیه:

پیاز را رنده می کنیم و سرخ می کنیم و با گوشت چرخ کرده تفت می دهیم و فلفل دلمه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد از سویای آبپز شده را به آن اضافه می کنیم.

لپه را آبپز کرده و له میکنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و بعد از آنکه کمی سرخ شد رب و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد از آن کمی آب می ریزیم و میگذاریم کمی بپزد.

وقتی آب مواد تمام شد نمک و فلفل و آویشن را به آن اضافه می کنیم.

 

پای پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

سیب زمینی ها را آبپز کرده و رنده می کنیم و با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم.

کف ظرف را چرب می کنیم و سیب زمینی های مخلوط با تخم مرغ را در کف ظرف می ریزیم و کف ظرف پخش می کنیم (با ضخامت ٢ تا ٣ سانتیمتر) و یه لایه  پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و موادی که در بالا درست کردیم را روی آن می ریزیم و روی آن پخش کرده و دوباره لایه ای دیگر از پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و به مدت ٢٠ دقیقه داخل فر با دمای ١۴٠ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

 

پای پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

 

نوشته شده در پنجشنبه ٧ امرداد ۱۳۸٩ساعت ۱٢:٤٥ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody