پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


مواد لازم:

ژله ی آلوئه ورا یک بسته

ژله در طعم های دلخواه  از هرکدام نصف بسته (اینجا من فقط از ژله ی پرتقال و موز استفاده کردم)

بستنی وانیلی یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا ژله های مختلف رو به این صورت آماده می کنید. نصف بسته پودر ژله+نصف لیوان آب جوش+ کمتر از نصف لیوان آب سرد. چون می خواهیم ژله ها حالت پاستیلی تر به خود بگیرند آب آنها را کمتر می ریزیم. بعد از آماده کردن مایع ژله آن را در ظرفی که آماده کرده ایم میریزیم.

بعد از اینکه ژله ها آماده شد آنها را از ظرف بیرون آورده و با چاقو به صورت مکعبی خرد می کنیم.

حالا نوبت ژله ی آلوئه وراست. یک بسته ژله ی آلوئه ورا+یک لیوان آب جوش+یک لیوان بستنی وانیلی را با هم مخلوط کرده می گذاریم کمی خنک شود. بعد حدود 10-15 دقیقه در یخچال می گذاریم تا کمی غلظت مواد بیشتر شود و حالت سفیده ی تخم مرغ بگیرد.

در انتها هم در ظرفی که می خواهیم ژله را آماده کنیم اول کمی ژله بستنی و بعد تعدادی از ژله های مکعبی را میریزیم. این کار را به ترتیب بار دیگر تکرار می کنیم.

در انتها ظرف را در یخچال می گذاریم. 

چند نکته: برای خارج کردن ژله از ظرف بسته به ضخامت ظرف از 3-30 ثانیه ظرف را در آب گرم قرار می دهیم.

قبل از ریختن مواد در ظرف، ظرف مورد نظر را خیس کرده و برای چند دقیقه در فریزر قرار می دهیم. بعد از خارج کردن ظرف از فریزر مواد ژله را داخل آن می ریزیم. اینکار به خارج شدن راحت تر ژله از ظرف کمک می کند.

منبع: مامی سایت

نوشته شده در پنجشنبه ۳۱ شهریور ۱۳٩٠ساعت ۸:۱٤ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody