پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


مواد لازم:

سینه ی مرغ یک عدد

قارچ

ذرت

نخود فرنگی

فلفل دلمه ای (در صورت تمایل)

پیاز

سس مایونز

ماست

آبلیمو

آویشن

نمک و فلفل

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با نصف استکان آب و زعفران روی حرارت بسیار کم می پزیم. بعد از پخته شدن مرغ آن را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم. (باید قطعات مرغ مشخص باشه و حالت ریش ریش نداشته باشه)

بعد مقداری پیاز را سرخ می کنیم. فلفل دلمه ای را به آن اضافه می کنیم تا کمی نرم شود. بعد قارچ را اضافه می کنیم. وقتی کمی تفت داده شد مرغ، نخود فرنگی و ذرت (از قبل آب پز شده) را اضافه می کنیم. برای خوش طعم شدن می توان از مقداری کره هم استفاده کرد. در انتها سس مایونز، ماست و آبلیمو را مخلوط کرده و در حالی که مواد روی حرارت بسیار ملایم قرار دارد سس را به مواد اضافه می کنیم. (هرچقدر آبلیمو در این غذا بیشتر باشه طعم بهتری پیدا می کنه)

حال، نمک، فلفل و آویشن را اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 1-2 دقیقه سس به خورد مواد برود. در انتها هم برای سرو از مقداری چیپس خلالی استفاده می کنیم و با نان باگت به صورت ساندویچ (البته گرم) سرو می کنیم.

منبع: مامی سایت با تشکر از عزیز بابت دستور خیلی خوبش

 

نوشته شده در پنجشنبه ۳۱ شهریور ۱۳٩٠ساعت ۸:٤٦ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody