پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


مواد لازم:
کره آب شده 50 گرم
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ دوعدد
شیر ولرم یک پیمانه
پودر خمیر ترش دو قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
آرد، پودرقند و روغن به میزان لازم

نکته :مقدار آرد تا وقتی که خمیر به دست نچسبد .
برای پف بیشتر دوناتها باید خمیر حتما 1 الی 1/5 ساعت استراحت کند .
طرز تهیه :

ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط و بعد تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید .
بعد شیر، نمک و پودر خمیر ترش (که قبلا آن را با مقداری آب ولرم مخلوط کرده و به مدت ده دقیقه در جای گرم قرار داده ایم) را اضافه کرده هم بزنید .
آرد الک شده را کم کم به مایه اضافه کرده تا جایی که به دست نچسبد و خمیر یک دستی به دست آید در این موقع روی خمیر به دست امده را با سلفون بپوشانید و یک الی یک ونیم ساعت به آن استراحت دهید.
سپس در سطح آرد پاشی شده خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب آن را قالب زده ودر روغن داغ سرخ کنید .
پس از آماده شدن می توانید از شکلات آب شده یا پودر قند برای تزیین آن استفاده کنید.
منبع: مامی سایت
با تشکر از جون و دستورش توی ص 16
نوشته شده در جمعه ٢۳ دی ۱۳٩٠ساعت ۱۱:٠٠ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody