پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


مواد لازم:

یک عدد کیک (اینجا دستور کیک ما همون کیک شکلاتی در چند پست قبل است.)

یک بسته ژله ی موز

یه مقدار بستنی وانیلی

 ژلاتین 3 ورقه

شیرموز بستنی  یک لیوان و نیم

موز یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا کیک را در یک ظرف متوسط درست کنید.

برای تزیین کیک باید از ظرفی استفاده کرد که کمی از ظرف کیک بزرگتر باشد. (اگر خواستید می تونید از همون ظرف کیک استفاده کنید ولی دور کیک رو باید ببرید تا فضا برای ژله باز بشه)

یه بسته ژله ی موز را با 3/4 لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی مخلوط کنید و ته ظرفی که کمی از ظرف اصلی کیک بزرگتر است مقداری از این مایه را بریزید. بعد موزهایی که قالب زده اید ته ظرف بچینید و در یخچال قرار دهید.

بعد از حدود یک ریع بقیه مواد ژله را اضافه کرده و دوباره داخل یخچال بگذارید.
در این فاصله سه ورقه ی ژلاتین را با یه فنجان آب به روش بن ماری حل کنید و با 1/5 لیوان شیرموز بستنی مخلوط کنید.
بعد کیک را که هنوز داغ است داخل ظرف ژله بستنی بگذارید دور تا دور کیک را با مخلوط شیرموز پر کنید و کیک را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.

ایده از : مامی سایت و کیک جون در ص 13

 

 

 

 

نوشته شده در جمعه ٢۳ دی ۱۳٩٠ساعت ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody