پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


مواد لازم:

ژله ی آلوئه ورا نصف بسته

ژله ی کیوی نصف بسته

ژله ی بلوبری نصف بسته

بستنی وانیلی به مقدار لازم

طرز تهیه

اول ژله ی بلوبری رو با 1/2 لیوان آب جوش و نصف لیوان بستنی مخلوط کرده و درون قالبی که از قبل خیس کرده و داخل فریزر گذاشته ایم می ریزیم.

بعد از اینکه لایه ی اول گرفت ژله ی آلوئه ورا را با 1/2 لیوان آب جوش و نصف لیوان بستنی مخلوط کرده و بعد از خنک شدن کامل به مواد قبلی اضافه می کنیم.

لایه ی سوم را نیز به همین ترتیب درست می کنیم.

توضیح: در صورتی که از ژله هایی با طعم های بیشتری استفاده شود یک ژله ی رنگین کمان زیبا خواهیم داشت.

منبع: مامی سایت

نوشته شده در جمعه ٢۳ دی ۱۳٩٠ساعت ۱۱:٤٤ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody