پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


مواد لازم: 

آرد سفید 2 پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
دارچین 2 قاشق مرباخوری
گردو به مقدار دلخواه
نمک 8/1 قاشق مرباخوری
هل به مقدار دلخواه
تخم مرغ 4 عدد
کدو حلوایی 450 گرم
روغن مایع 1 پیمانه


طرز تهیه:

کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و در حین پخت همه به خورد کدوها برود )
فر را با حرارت 350 درجه ی فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) روشن کنید تا گرم شود.
آرد ، گردو ، هل، دارچین ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن به مدت 5 دقیقه خوب بزنید.
روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ زده شده اضافه کنید.
بعد کدو را به آن اضافه کنید.
وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخم مرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود. 
مایه را درون قالب بریزید. ( اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل کمی چرب کرده و آرد بپاشید )
قالب را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از 30 دقیقه یک خلال چوبی را در کیک فرو برید، اگر تمیز خارج شد کیک شما پخته است در غیر این صورت 5 دقیقه دیگر زمان برای پخت لازم خواهد داشت.
کیک را بدون اینکه از قالب خارج کنید به مدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود.
در انتها می توانید روی کیک را با گاناش تزیین کنید.
طرز تهیه ی گاناش:
ابتدا مقداری شکلات تخته را روی حرارت ملایم ذوب کنید و مقداری خامه به آن اضافه کنید.
(البته من از خامه شکلاتی استفاده کردم)
در ضمن حتی افرادی که کدو دوست ندارند حتما این کیک رو یکبار امتحان کنند!
چون اصلا طعم کدو نداره!
منبع: مامی سایت
دستور من، دستور heaven عزیز هستش.
نوشته شده در جمعه ٢۳ دی ۱۳٩٠ساعت ۱۱:٥٦ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody