پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


من این کیک رو با دستور شف طیبه ی عزیز درست کردم. پس دستور رو عینا کپی می کنم.
فقط کیک من با نصف این مواد بود.

مواد لازم برای کیک:
آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق م

برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 4/1 لیوان
زعفران 1 ق چ (باید هزینه کنید تا کیکتون خوشمزه بشه خوب!)
هل 1 ق چ
برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته
فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود.
سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید.

 ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید
 ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)
آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط 
باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)
درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید.
به نظر من قالب رولت ابعاد کاملا مناسبی برای این کیک داره. پس یه قالب رولت بخرید که هم به درد این کیک میخوره و هم بعد که میخوایم انواع رولتها رو درست کنیم، بی ابزار نمی مونید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید
 ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.
همینطور که در تمامی عکسها ملاحظه فرمودید مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره اما بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه!
مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). 
پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ 
کیک رو از فر خارج کنید.
از اینجای کار رو حتما مرحله به مرحله ، همینجور که من توضیح میدم درست کنید. 
در مرحله اول باید حتما صبر کنید تاکیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). 
بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید.
حالا سینی رو بچرخونید و مایل برش بزنید.
در مرحله سوم شرنت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.
در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید و در سینی گرد بچینید.


نوشته شده در جمعه ۳٠ دی ۱۳٩٠ساعت ۱:۳٥ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody