پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

نوش جانلبخند


بعد از مدتهااااااااااااا آمدمممممممممممممم! خوش اومدم!نیشخند

خب بریم سراغ غذای این پست!

مواد لازم برای پوره سیب زمینی:

سیب زمینی آب پز شده و رنده شده(من 3 تا سیب زمینی به نسبت بزرگ انتخاب کردم)

یک لیوان شیر

کره 25 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

مواد لازم برای مواد روی خوراک:

(از اول بگم که می تونید از مایه ماکارونی استفاده کنید)

فلفل دلمه ای نگینی شده

قارچ خرد شده

گوشت چرخ کرده

سیب زمینی نگینی شده

پیاز نگینی شده

گوجه نگینی شده

نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، آویشن، زردچوبه به میزان دلخواه

یک استکان آب

تخم مرغ یک عدد

پنیر پیتزا

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی آب پز شده و رنده شده رو توی یک ظرف ریخته و اون رو روی حرارت قرار می دهیم. بعد آرام آرام شیر رو به اون اضافه می کنیم تا جایی که شیر جذب شود. بعد کره رو اضافه می کنیم. در انتها هم نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم.

بعد نوبت به مواد روی پوره ها می رسه. اول پیاز رو کمی سرخ می کنیم بعد سیب زمینی رو اضافه می کنیم. بعد از سرخ شده سیب زمینی گوشت رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . کمی زردچوبه می زنیم تا بوی گوشت گرفته بشه. بعد هم سبزیجات رو اضافه می کنیم. وقتی کمی سرخ شدن رب رو اضافه می کنیم. بعد یک استکان آب و ادویه و نمک و فلفل اضافه می شوند. در ظرف رو میذاریم و شعله رو کم می کنیم تا با آب کمی پخته شوند. 

حالا نوبت به درست کردن لانه است!

ابتدا ته ظرف رو چرب کرده و مقداری پوره ته ظرف می ریزیم. بعد از مواد گوشتی روی اون می ریزیم. در انتها هم دوباره پوره می ریزیم. (من بعد از درست کردن غذام یادم اومد که روی مواد هم باید پوره باشه!نیشخند)

حالا کمی روی پوره ها حفره ایجاد می کنیم و به تعداد دلخواه تخم مرغ در حفره ها می شکنیم. (من فقط یک تخم مرغ استفاده کردم چون کلا از بوی تخم مرغ بدم میاد! ولی انصافا بوی بدی نمی داد.)

حالا به مدت 25 دقیقه غذا رو در فری که از قبل گرم شده می گذاریم با دمای 200 درجه.

از این 25 دقیقه من حدود 17-18 دقیقه فقط از بالا به تخم مرغ حرارت دادم تا سفت بشه چون از تخم مرغ عسلی خوشم نمیاد واسه همین تخم مرغم عین لاستیک شد!زبان

بعد از این 25 دقیقه پنیر پیتزا رو روی مواد اضافه می کنیم و حدود 7-8 دقیقه دیگه در فر می گذاریم تا پنیر طلایی بشه. (پنیر من کم بود و خیلی لانه پنهان نشد!خجالت)

بفرمایید! غذا حاضره!

(منبع مامی سایت: با اندکی دخل و تصرفچشمک

نوشته شده در پنجشنبه ٢۸ اردیبهشت ۱۳٩۱ساعت ٩:۱٠ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody