پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

برای دیدن آموزش این غذا روی ادامه مطلب کلیک کنید.

نوش جانلبخند


مواد لازم

١. ذرت

٢. قارچ

٣. سس مایونز

۴. آبلیمو

۵. روغن زیتون

۶. آویشن

٧. نمک و فلفل

ابتدا ذرت رو جداگانه آب پز میکنیم اگه ذرت شما شیری هست حدود ٢ ساعت و اگرنه حدود ۵ الی ۶ ساعت پختن ذرت زمان میبره. و یا میتونین از کنسرو اون استفاده کنید.

بعد از اون قارچ ها رو آب پز میکنیم(توجه در بعضی موارد قارچ رو سرخ میکنن اما در صورت آب پز کردن قارچ ارزش غذایی اون بالاتر از حالت سرخ شده هستش) حدود ٣٠ دقیقه آب پز کردنش زمان میبره اما میتونید زمان کمتری رو هم بهش اختصاص بدید.

قارچ و ذرت رو با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم تا کمی خنک بشه و بعد از اون سس مایونز و آبلیمو و آویشن و نمک و فلفل و روغن زیتون رو بهش اضافه میکنیم.

نکته: میتونید به جای روغن زیتون از کره هم استفاده کنید اما روغن زیتون (در صورت تمایل بودار و یا بدون بو) طعم بهتری به ذرت مکزیکی میده.

این غذا به صورت نیم گرم سرو میشه و میتونید از اون به عنوان یک میان وعده کاملاً سالم و مقوی استفاده کنید.

 

نوشته شده در شنبه ٢٥ مهر ۱۳۸۸ساعت ۱٢:٠٥ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody