پیشنهادهای آشپزباشی

آموزش غذاهای جدید و تزئینات غذا

برای دیدن آموزش این غذا روی ادامه مطلب کلیک کنید.

پیشنهاد سر آشپز:

یادتون باشه آشپزی یعنی ابتکار، ما فقط به شما ایده میدیم این شما هستین که میتونید با خلاقیت خودتون این غذا رو به بهترین شکل ممکن طبخ کنید.

نوش جانلبخند


 

مواد لازم:  (برای 4 نفر)

١. نان باگت           ٣ الی 4 عدد

٢. سوسیس          2 عدد

3. سیب زمینی      1 عدد متوسط

4. قارچ                  4 الی 5 عدد

5. پیاز                   1 عدد کوچک

6. پنیر پیتزا            به میزان لازم 

7. گوجه                1 عدد متوسط

8. رب گوچه فرنگی  1 قاشق غذاخوری 

9.فلفل دلمه ای       1 عدد کوچک

10.نمک و فلفل         به میزان لازم

12.کره                    به میزان لازم

 

 قارچ و سوسیس و سیب زمینی و پیاز و گوجه رو به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی رو کمی سرخ میکنیم و پیاز سرخ شده و به ترتیب سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه رو به اون اضافه می کنیم و همه مواد رو باهم مخلوط می کنیم و سرخ میکنیم و بعد رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو به اون اضافه میکنیم.

 

مینی پیتزا

نون های باگت رو به قطر 2.5 الی 3 سانت می بریم و کره ای که داشتیم رو آب می کنیم و روی سطح نون های باگت می مالیم.

و بعد یه لایه پنیر پیتزا روی اونها میریزیم و تقریباً یک قاشق روی هر کدوم از موادی که بالا توضیح دادم اضافه میکنیم و دوباره یه لایه پنیر روی اینها میریزیم.

 

مینی پیتزا

و در آخر مینی ساندویچ هاتون رو به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار میدین تا حدی که فقط پنیر های روی مینی ساندویچ آب بشه.

نکات قابل توجه:

1. می تونید به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید که میشه گفت شکل سالم تری نسبت به استفاده از سوسیس داره.

2. میتونید از نون تست به جای نون باگت استفاده کنید.

و یا می تونید هر تغییری دیگه ای که خواستین به این غذا بدهید.

 

از این غذا میتونید به عنوان یک میان وعده و یا شام سبک استفاده کنید.

 

نوشته شده در دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸ساعت ۱٠:۱۸ ‎ب.ظ توسط آشپزباشی نظرات () |

Design By : Night Melody