مربای هویج

مواد لازم:

١. هویج ۵ الی ۶ عدد

٢. شکر ۵٠٠ گرم

٣. هل ٢/١ قاشق غذاخوری

۴. گلاب ١ الی ٢ قاشق غذا خوری

۵. آب ٢ لیوان

6. آبلیمو 1 قاشق

طرز تهیه:

١.هویج ها می شوییم و رنده می کنیم.

٢. هویج ها رو داخل قابلمه می ریزیم و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم میذاریم تا هویج تغییر رنگ بده. ( در قابلمه باز باشد)

 

٣. آب و شکر رو با هویج های پخته شده مخلوط می کنیم و به مدت 1:50 دقیقه روی حرارت ملایم میذاریم و در قابلمه رو می بندیم.

4. در آخر آبلیمو و گلاب و هل رو به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه روی حرارت میذارم.

5. مربا رو داخل ظرف شیشه ای بریزید و بذارید خنک بشه.

 

 

/ 0 نظر / 30 بازدید