اشکنه


مواد لازم

سیب زمینی دو عدد متوسط

سبزی (اصلش یا با گشنیز درست میشه یا با شنبلیله ولی من نداشتم سبزی قرمه ریختم!نیشخند در حد 1/8 یه بسته)

تخم مرغ به تعداد نفرات

نمک و فلفل به میزان دلخواه

رب یک قاشق غذا خوری

زرد چوبه به میزان دلخواه

آرد دو قاشق غذا خوری (برای غلیظ تر شدنش میشه از آرد استفاده کرد ولی اجباری نیست)

پیاز یک عدد

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم، سپس آرد رو اضافه کرده و کمی سرخ می کنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود (روغن باید زیاد باشه، اگه کم باشه آرد گلوله گلوله میشه) بعد سبزی رو اضافه می کنیم. 

من در یک ظرف جدا رب و زردچوبه رو سرخ کردم و بعد به این مواد اضافه کردم. اگر رب رو دوست ندارید می تونید از گوجه استفاده کنید.

حالا مقداری آب می ریزیم. (اگه مقدار آب خیلی زیاد باشه مزه آب می گیره و بد میشه. من میزان آب رو چشمی ریختم، یه کم حس کردم زیاده به خاطر همین گذاشتم حسابی پخت و آبش کمتر شد!) بعد از اینکه آب جوش اومد سیب زمینی ها رو خرد کرده و اضافه می کنیم. 

وقتی سیب زمینی ها پخت و غذا به روغن افتاد موقع اضافه کردن تخم مرغ هاست.

من تخم مرغ رو مستقیم توی آبش شکستم بعد هم زدم ولی اگر دوست ندارید می تونید اول توی یک ظرف بشکنید و هم بزنید بعد به غذا اضافه کنید.

در انتها هم مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

بعد از پختن تخم مرغ ها هم غذا آماده است.

منبع: الهام گرفته از مامی سایت!نیشخند

/ 5 نظر / 47 بازدید
نگین

به به خیلی دوست می دارم. ممنون منتظرتم.

آشپزخونمون

درود خسته نباشید با اجازتون شما رو میلینکم و اگر شما هم منو مورد لطف خودتون قرار بدید ممنون میشم . با سپاس فراوان اشپزخونمون/ فرشته

مامان وقتی بچه بودم این غذا رو درست میکرد هنوز طعمش زیر زبونم. اضافه کردن تخم شوید کوبیده به پیاز اون رو خوش طعم تر میکنه

marzi

salam man taze vebamo ra endakhtamo kheylki etefaghi omadam injaho kheyli etefaghi didam kheyli chiyamon mese ham shode khoshhal misham link ham shim

مرجان

:*