باقالاقاتق

مواد لازم:
باقالی: 2 پیمانه (در استان گیلان از باقالی کشاورزی استفاده می شه)
شوید : 100 گرم (من از شوید خشک استفاده کردم)
سیر : 4 حبه ( رنده شده)
تخم مرغ: 2 عدد
آب جوش : دو لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

ابتدا باقالی را حدود 7،8 دقیقه تفت می دهیم. بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگه تفت می دهیم. بعد سیر را به آن اضافه می کنیم. در مرحله ی بعد شوید را اضافه کرده و کمی هم می زنیم و آب جوش را به آن اضافه می کنیم. بعد از گذشت 30 دقیقه (البته باید 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزه) اول نمک و بعد تخم مرغ ها را بدون اینکه هم بزنیم به خورش اضافه می کنیم. بعد از اینکه تخم مرغ ها پخت، خورش ما آماده است. آشپزباشی نوشت: من تا به حال این خورش رو ندیده و نخورده بودم! برای همین اگر با چیزی که شمالی های عزیزم درست می کنند متفاوته از همین جا عذرخواهی می کنم. جایی خوندم که اگر از باقالی های معمولی برای این خورش استفاده میشه هرچقدر کم آب تر باشه بهتره. واسه همین من هم کم آب درستش کردم. منبع: مامی سایت  

/ 3 نظر / 98 بازدید
مریم ه

خورش ناز خاتون گیلانی خواهم!!!![قلب]

مهسا سرآشپز

منکه خیلی دوس دارم! ممنونم! با اجازه لینکتون کردم

negin

آی دوست دارم این غذاهای سنتی ایرانو... شاد باشی منتظرتم